Missie en visie

van Norschoten

Missie

Waar staan we voor?

Norschoten is dé specialist in de regio op het gebied van hoogcomplexe zorg en behandeling. Wij laten een frisse wind waaien door de ouderenzorg. Bij ons treft u hartveroverende zorg, behandeling, welzijn en wonen vanuit een veelkleurige christelijke identiteit.
Wij weten ons gedragen door de kracht en liefde van God. We respecteren het leven en staan voor de beschermwaardigheid ervan. Norschoten heeft alles in huis om van toegevoegde waarde te zijn in de ouderenzorg en maakt daarin het verschil. Elke dag. Vanuit vertrouwen, verbinding en vakmanschap. Van hart tot hart.

Visie

Waar gaan we voor?
Norschoten zorgt duidelijk anders. Gepassioneerd, betrouwbaar, servicegericht en altijd in verbinding met de cliënt. Met focus op zeggenschap en betrokkenheid van de cliënt bieden wij zorg, welzijn, behandeling en gastvrijheid op het juiste moment. Nabij met hart en ziel.

Wij ondersteunen en werken samen met de naasten van cliënten, professionals, vrijwilligers en samenwerkingspartners. Op maat, flexibel en mobiel.

Vanuit presentie, aanwezig zijn. Zo werken we bij Norschoten. Dat betekent in de praktijk werken en organiseren vanuit de relatie, van hart tot hart. Betrokken en gedreven. Natuurlijk vanuit deskundigheid en professionaliteit.

Norschoten is een veelzijdige zorgorganisatie. Uw wens staat centraal en wij sluiten aan als het gaat om zorg, behandeling, welzijn en wonen.