Intakegesprek

Op de eerste dag dat u in Norschoten komt wonen, heeft u een intakegesprek met de eerstverantwoordelijke verzorgende (EVV’er). Uw wensen worden besproken en samen kijken we naar uw persoonlijke zorg-  en welzijnsvraag en uw levensgeschiedenis. Ook bespreken we de rol van mantelzorgers in uw leven.

Wij vinden het belangrijk dat onze zorg is afgestemd op uw persoonlijke wensen, zodat u zich snel thuis voelt. Daarom vragen wij in het voortraject altijd naar uw achtergrond en de gewoonten waaraan u gewend bent. Wij vragen u dan om uw levensgeschiedenis in kaart te brengen. Hiervoor gebruiken wij een formulier (zie voorbeeld), maar u kunt dat ook op uw eigen wijze doen.

Na de intake stelt de eerstverantwoordelijk verzorgende (EVV’er) het zorgplan op. De welzijnsbegeleider stelt op een later moment het welzijnsplan met en voor u op.

Norschoten is een veelzijdige zorgorganisatie. Uw wens staat centraal en wij sluiten aan als het gaat om zorg, behandeling, welzijn en wonen.

Afspraak of of informatie?

    Wilt u meer informatie over wat Norschoten u of uw naasten kan bieden? Wij nemen graag contact met u op om u deze informatie te verstrekken!

    Vul deze karakters in: captcha

    Bedankt voor uw bericht

    Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op