Kennismaking

Hoe gaat het in zijn werk?

Een van de zorgconsulenten brengt telefonisch uw zorgvraag in kaart. Vervolgens bekijkt een de zorgtoewijzingscommissie welke zorg Norschoten u kan bieden en welke locatie daar het meest geschikt voor is.

Het is ook mogelijk om vanuit het ziekenhuis tijdelijk bij ons te komen wonen om te revalideren. Uw gegevens krijgen wij door van het ziekenhuis. Wij nemen dan contact met u op.

Klik op onderstaande filmpjes voor een impressie van de  verschillende locatie.

Locatie Kootwijkerbroek, Garderen en Elspeet volgen binnenkort.

Ook bent u altijd welkom op een van onze locaties voor een nadere kennismaking en rondleiding. Iedere laatste dinsdag (van 10.00 tot 12.00 uur) van de maand geven wij een algemene presentatie (met rondleiding op locaties Klaverweide, Kweekweg en Drostendijk) in Barneveld. Wilt u een rondleiding bijwonen? Neemt u dan contact op met een van onze zorgconsulenten (telefoon: 0342-40 40 00).

Eigen bijdrage

Naast informatie over de zorg en verblijf binnen Norschoten, gaan we ook in op de financiële aspecten. U heeft namelijk binnen de Wet langdurige zorg een verplichte eigen bijdrage die inkomensafhankelijk is. Zie de website van het CAK, de instantie die in opdracht van het ministerie van VWS de eigen bijdragen berekent en int.

 

Norschoten is een veelzijdige zorgorganisatie. Uw wens staat centraal en wij sluiten aan als het gaat om zorg, behandeling, welzijn en wonen.

Meer informatie of kennis maken?

    Wilt u meer informatie over wat Norschoten u of uw naasten kan bieden? Wij nemen graag contact met u op om u deze informatie te verstrekken!

    Vul deze karakters in: captcha

    Bedankt voor uw bericht

    Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op