Interview met Karin, nieuwe bestuurder van Norschoten

Wat vind je van je eerste maanden op Norschoten?

Erg leuk en interessant, het is een mooie organisatie, er hangt een warme betrokken sfeer en je merkt dat de cliënt echt centraal staat.

Hoe ervaarde je het inwerken en kennismaken met je nieuwe collega’s?

Ik ervaar het als zeer positief, er hangt een open communicatieve sfeer, medewerkers zijn gemotiveerd en betrokken. wisseling directeur 184 -157Ook was het fijn en leerzaam om de eerste maand met Bram samen te werken.

Wat is de belangrijkste tip die je van Bram hebt gekregen?

Stap niet in de valkuil dat je alle vraagstukken tegelijk wilt behandelen!

Heb je al cliënten, familie en vrijwilligers gesproken? Wat vond je opmerkelijk of viel je op?

In mijn eerste week heb ik al uitvoerig kunnen kennismaken met de vrijwilligersraad en de cliëntenraad . Binnenkort begin ik met het bezoeken van alle locaties van Norschoten. Tijdens deze bezoeken ga ik de locaties uitvoerig bekijken. Daar hoop ik dan ook met een aantal cliënten en familie kennis te maken.

Voel je je al thuis hier? En zo ja hoe komt dat?

Ja, ik voel me hier echt op mijn plek, de organisatie is in korte tijd gegroeid, dat brengt nieuwe uitdagingen met zich mee en daar ga ik met de medewerkers mee aan de slag; gericht op het doel om de zorg voor onze cliënten zo goed mogelijk te regelen. Ik ga elke dag met veel plezier naar het werk.