Lunteren – De Valk

Wat wij bieden

Wilt u zo lang mogelijk thuis blijven wonen, maar heeft u gedurende één of meerdere dagen per week extra ondersteuning nodig? Dat kan met onze dagbehandeling. ’s Morgens en ’s middags bent u in goede handen bij onze zorgmedewerkers en behandelaren; aan het einde van de dag gaat u weer naar huis.

In deze film licht Arianne Spriensma, hoofd dagbehandeling, het doel van de dagbehandeling in Lunteren/De Valk toe.

De dagbehandeling in het gebouw De Hooge Valk in Lunteren is bestemd voor mensen met beginnende geheugenproblemen en/of lichamelijke beperkingen die behoefte hebben aan structuur en een gezellige dag. Het multidisciplinaire team begeleidt en ondersteunt daar waar behandeling of verzorging gewenst of noodzakelijk is. Specifiek voor cliënten met Parkinson bieden wij het dagbehandelingsprogramma Parkinson Totaal aan.

Met deze dagbehandeling wordt het voor de bewoners uit Lunteren en De Valk of directe omgeving die te maken hebben met beginnende geheugenproblemen en/of lichamelijke beperkingen mogelijk om te blijven wonen in de vertrouwde omgeving.

Download hier de brochure Norschoten Dagbehandeling De Valk.

Norschoten is een veelzijdige zorgorganisatie. Uw wens staat centraal en wij sluiten aan als het gaat om zorg, behandeling, welzijn en wonen.

De Valk biedt u leuke activiteiten!