Scherpenzeel

Wat wij bieden

Dagopvang

Met een vast dagprogramma bieden wij dagbesteding voor mensen die thuis wonen. Deze vorm van dagopvang is ook ter ondersteuning van de mantelzorger.

Dagbehandeling

De dagbehandeling is bestemd voor mensen met beginnende geheugenproblemen en/of lichamelijke beperkingen die behoefte hebben aan structuur en een gezellige dag. Het multidisciplinaire team begeleidt en ondersteunt daar waar behandeling of verzorging gewenst of noodzakelijk is. Lees hier meer over wat dagbehandeling bij Norschoten inhoudt.

Met dagopvang of dagbehandeling in het dagcentrum in Scherpenzeel wordt het voor de bewoners uit Scherpenzeel of directe omgeving die te maken hebben met beginnende geheugenproblemen en/of lichamelijke beperkingen mogelijk om te blijven wonen in de vertrouwde omgeving.

Download hier de brochure Dagcentrum Norschoten Scherpenzeel of lees hier het artikel over Dagbehandeling Scherpenzeel van september 2020.

Norschoten is een veelzijdige zorgorganisatie. Uw wens staat centraal en wij sluiten aan als het gaat om zorg, behandeling, welzijn en wonen.