Nieuws

Van Norschoten
12 november 2020

100e verjaardag meneer Vermeulen

links: de 100-jarige meneer Vermeulen, rechts de heer Wallet (104 jaar)

Op 12 november 2020 vierde de heer Vermeulen zijn 100e verjaardag in zijn woning aan de Kweekweg van Zorgorganisatie Norschoten. Ondanks alle coronamaatregelen werd het een memorabele dag. Meneer Vermeulen kreeg bezoek en taartjes van zijn familie, bloemen van zijn kinderen en de burgemeester en zelfs een felicitatiebrief van de koning. Omdat meneer Vermeulen niet precies wist wat er in de brief stond, werd de brief keurig aan meneer voorgelezen.

Speciale felicitatie van meneer Wallet

Aan het eind van de ochtend was er een felicitatie-moment speciaal voor de medebewoners van de etage. Een van de medebewoners is de 104-jarige meneer Wallet. Meneer Wallet noemt meneer Vermeulen gekscherend ‘zijn opvolger’ en gaf hem een heerlijk sigaartje. “Die komt wel op, dat weet ik zeker. Ik zie meneer Vermeulen, die ik ook wel eens ouwe knar noem, regelmatig van een sigaartje genieten op zijn balkon”.

Ook namens Zorgorganisatie Norschoten werden uiteraard felicitaties overgebracht en met elkaar werden herinneringen opgehaald. De heren Vermeulen en Wallet, beiden meer dan 50 jaar getrouwd geweest, spraken over vroeger, over eerste auto’s en uitgeoefende hobby’s. Het werd een bijzondere verjaardag.

Nieuwsarchief