Nieuws

Van Norschoten
13 februari 2017

70-jarig huwelijksfeest op Drostendijk

hr en mw dijkstra burgemeester en karinDe burgemeester van Barneveld, de bestuurder van Norschoten én bloemen van de koning en koningin kwamen maandag 13 februari 2017 naar de Drostendijk voor meneer en mevrouw Dijkstra-Niekerk. Die dag was het 70 jaar geleden dat de heer en mevrouw Dijkstra in het huwelijk traden. Omdat beiden sinds 1,5 jaar een appartement bewonen op de locatie Drostendijk, was hier een prachtig feest voor hen georganiseerd door familie, samen met de verzorgenden. Er was koffie, taart, muziek, er werden foto’s getoond en natuurlijk waren er bloemen. Heel veel bloemen.

Ook de belangstelling van de medewerkers van woning 2 was groot, velen kwamen ook op hun vrijdag nog even langs om te feliciteren.

Net als Karin Breuker kwam ook burgemeester Van Dijk bij het paar op de koffie. En, de burgemeester had nog een brief van de koning bij zich voor hen. Meneer Dijkstra vertelde hoe dankbaar zij beiden zijn dat ze deze dag samen mogen beleven en ook hoe zij hun woning als een thuis ervaren.

Meneer en mevrouw Dijkstra zijn beiden 90 jaar oud en hebben twee zoons, vijf kleindochters en 22 achterkleinkinderen.

Nieuwsarchief