Nieuws

Van Norschoten
07 november 2017

Actie Coop voor cliënten Norschoten

Dinsdag 7 november 2017 ontving Norschoten van Christiaan Bos, filiaalmanager Coop Lavendelplein Barneveld, de opbrengst van de statiegeldactie. Norschoten gaat deze gift besteden aan beweegartikelen voor haar cliënten. coopactie

Al ruim acht jaar kunnen klanten bij Coop hun statiegeld schenken aan goede doelen. Coop verdub­belt het ingezamelde bedrag. In totaal is er op deze manier al meer dan 1,6 miljoen euro geschonken aan tientallen bekende doelen. Op verzoek van zowel ondernemers als klanten is deze actie nu ook uitgebreid naar lokale doelen.

De Coop op het Lavendelplein in de wijk Norschoten heeft van 1 juli t/m 30 september 2017 de statiegeldactie gehouden. Zorgorganisatie Norschoten is door hen gekozen als lokaal goed doel. De opbrengst van deze actie is door de Coop verdubbeld en is dinsdag 7 november door Christiaan Bos, filiaalmanager aan Norschoten overhandigd.  Dit bedrag is besteed aan de aanschaf van beweegartikelen, zoals:

  • een regenboogtouw  (verschillende gekleurde touwen die via magneten aan elkaar geklikt kunnen worden)
  • een aangepast tafelvoetbalspel
  • vier zand-/therapieballen

Norschoten is blij met deze gift. Met behulp van de beweegartikelen worden cliënten van Norschoten op een leuke manier uitgedaagd worden om meer te bewegen.

Nieuwsarchief