Nieuws

Van Norschoten
11 juli 2019

Bezoek Parkinson-toneelstuk 'Tranen met tuiten'

Woensdagmiddag 10 juli werd er door Parkinson-café Barneveld een toneelstuk georganiseerd, gespeeld door Hans Holtslag die zelf ook Parkinson heeft.  Hans heeft de operatie Deep Brain stimulatie en een Duo dopa-pomp gekregen.

De bezoekers en medewerkers van dagbehandeling De Valk (somatiek) gingen om 13 uur ‘op pad’ met de Lunterse bus en drie auto’s, want de groep bestond uit veertien personen! In de Veluwehal werden we hartelijk welkom geheten en  waren er stoelen voor ons gereserveerd. Daarom zaten we goed vooraan.

De titel van het toneelstuk zou kunnen vermoeden dat het een triest  toneelstuk zou kunnen worden. Maar omdat Hans zelf Parkinson heeft en de toneelschool gedaan heeft, was  het toneelstuk ook heel vaak hilarisch en zeer herkenbaar voor de bezoekers en de medewerkers. Er werd wat afgelachen tijdens zijn 1.5 uur toneelspel  (zonder pauze). Hans heeft veel ervaring met optreden, het is teveel om op te noemen. Hij heeft ook een eigen website:  hansholtslag.123website.nl

Het was echt de moeite waard dat we naar zijn toneelstuk geweest zijn. We willen daarom het Parkinson-café hartelijk bedanken voor het organiseren van dit toneelstuk en de Lunterse bus ook hartelijk bedanken  voor het vervoer.

Dagbehandeling De Valk (somatiek)

Nieuwsarchief