Nieuws

Van Norschoten
21 juli 2020

Bezoekmogelijkheden tot september ongewijzigd

In de afgelopen weken hebben wij de bezoekmogelijkheden aan familie of naasten bij zorgorganisatie Norschoten stapsgewijs verruimd. De effecten van de afgelopen weken hebben wij bekeken en we vinden het veilig genoeg om de huidige bezoekmogelijkheden tot september te continueren. Dit betekent dat alle bezoekmogelijkheden binnen de huidige richtlijnen en regels blijven bestaan.

Bezoekmogelijkheden

Dit betekent dat bijna al onze cliënten weer onbeperkt bezoek mogen ontvangen. Wel vragen we bezoekers vooral op rustige tijden te komen en bijvoorbeeld niet tijdens een maaltijd familie of naasten te bezoeken. Er mogen er nog steeds maximaal twee bezoekers gelijktijdig ontvangen worden in het appartement van een cliënt. Dit hoeven geen aangewezen, vaste bezoekers meer te zijn.
Binnen de muren blijven alle hygiënemaatregelen van kracht en is het meenemen van een huisdier of het meebrengen en nuttigen van consumpties nog steeds niet toegestaan. Wij volgen hierin de adviezen en richtlijnen van het RIVM. Bezoekers vragen wij bij binnenkomst op de locatie zijn of haar naam in te vullen met daarbij een telefoonnummer. Deze registratie is niet in te zien door andere bezoekers. Wij gebruiken dit mocht na een eventuele uitbraak van het coronavirus contact- en brononderzoek nodig zijn.

Blij en waakzaam

We zijn blij dat we iedereen weer mogen verwelkomen, maar vragen ook dringend: neem alstublieft uw verantwoordelijkheid en blijf thuis als u zich niet lekker voelt. Alleen als wij sámen onze verantwoordelijkheid nemen, kunnen wij onze deuren voor bezoekers open houden.

Nieuwsarchief