Nieuws

Van Norschoten
19 november 2020

Twee vaste bezoekers welkom

Op dinsdag 17 november 2020 heeft premier Rutte tijdens een persconferentie een aantal coronamaatregelen versoepeld. Deze versoepeling is voor ons aanleiding om de bezoekmogelijkheden aan onze bewoners en cliënten te verruimen.

Twee vaste bezoekers welkom
De afgelopen twee weken hadden we te maken met aangescherpte corona-maatregelen. Ook bij Zorgorganisatie Norschoten. Mede door begrip en medewerking van onze bezoekers zijn wij deze periode goed doorgekomen. Met ingang van vandaag, donderdag 19 november 2020, zijn er weer twee vaste bezoekers per cliënt welkom.

We kunnen helaas nog niet aangeven hoe lang de huidige maatregelen gelden. Dat is onder andere afhankelijk van het landelijk beleid en de situatie in de regio. Als er aanleiding is om de regels te versoepelen of verder aan te scherpen, worden eerste contactpersonen daarover geïnformeerd. Het aantal bezoekmomenten leggen we op dit moment niet vast. Wel herhalen we ons eerder gegeven advies: Weeg het aantal bezoekmomenten zorgvuldig af. Ieder nieuw contact draagt een risico op besmetting in zich.

Alle afspraken op een rij
Per cliënt zijn twee vaste bezoekers welkom.
Bezoek is welkom als zij vrij zijn van verkoudheidsklachten.
Bezoek desinfecteert de handen bij binnenkomst.
Bezoek registreert zich bij binnenkomst en vult de gezondheidscheck in.
Bezoek draagt gedurende het gehele bezoek een mondkapje van Zorgorganisatie Norschoten.
Er mag geen bezoek worden gebracht aan gemeenschappelijke ruimten zoals de woonkamer.(dit is afhankelijk van de locatie)
Huisdieren mogen niet mee naar binnen.
Consumpties meenemen en nuttigen is niet toegestaan (alleen per stuk verpakte consumpties).
Er mag gewandeld worden.
Een dagje naar huis is op een enkele locatie mogelijk.

U ziet, bezoekers zijn en blijven van harte welkom. Mede doordat bezoek zich aan de basishygiëneregels en de bezoekafspraken houdt, kunnen we onze deuren openhouden.

 

 

 

Nieuwsarchief