Nieuws

Van Norschoten
05 november 2020

Bezoekregels tijdelijk aangescherpt

Dinsdag 3 november 2020 vond weer een persconferentie plaats over de coronamaatregelen. Tijdens deze persconferentie heeft het kabinet een aantal nieuwe maatregelen aangekondigd. Deze maatregelen zijn vooral gericht op het beperken van contact en bewegingen om verspreiding van het coronavirus te verminderen of te voorkomen.  De boodschap van premier Rutte is duidelijk: ‘Blijf zoveel mogelijk thuis’. Deze boodschap en de nieuwe afgekondigde maatregelen zijn voor ons redenen om de bezoekmogelijkheden (tijdelijk) verder te beperken.

Onze deuren zo lang mogelijk open
Laten we duidelijk zijn: we willen onze deuren openhouden voor bezoekers, maar de huidige ontwikkelingen maken ons bezorgd en voorzichtig. Elk nieuw bezoek en elk nieuw contact heeft namelijk een risico in zich: de kans op overdracht van het coronavirus. Daarom brengen we de bezoekmogelijkheden verder terug. Met ingang van vrijdag 6 november a.s. is er per bewoner één vaste bezoeker welkom. Deze beperking duurt vooralsnog tot donderdag 19 november a.s.
Familie en eerste contactpersonen zijn inmiddels geïnformeerd. Op deze manier dragen ook wij binnen zorgorganisatie Norschoten bij aan minder bewegingen.

Als we samen onze schouders eronder blijven zetten, komen we deze periode samen door.

Voor alle actuele bezoekregels verwijzen we u naar deze pagina.

Nieuwsarchief