Nieuws

Van Norschoten
31 maart 2016

Buurtverhalenkast

Welzijn Barneveld is gestart met het project buurtverhalenkast, Norschoten is de tweede wijk die meedoet aan dit project.
Dit project is in het leven geroepen met als doel  de sociale samenhang in de wijk te bevorderen.Het start met 3 personen die elk 5 anderen personen zoeken voor  het schrijven van een verhaal. Hierdoor leren mensen elkaar beter kennen in de buurt. Velen hebben een inspirerende hobby, persoonlijk levensverhaal, buitengewone maatschappelijke inzet of een bijzonder verhaal over de buren.Buurtverhalenkast kast pixels

Wethouder Aart de Kruijf, zelf ook bewoner van de wijk Norschoten, opende op 30 maart 2016, samen met Marcel van de Ende, voormalig vrijwilliger bij het Oude Ambachten Museum en Pluimveemuseum, deze tentoonstelling.  Wilma Heijkoop,  gemeenteraadslid, vertelde over de mensen die hun verhaal hebben geleverd over de kast.  Iedereen die het leuk vindt om iemand uit de buurt te leren kennen, kan een kijkje komen nemen. U bent van harte welkom! De buurtverhalenkast staat tot eind mei op de locatie Kweekweg van Norschoten, daarna verhuist de kast naar de basisscholen in de wijk Norschoten.

Nieuwsarchief