Nieuws

Van Norschoten
29 oktober 2015

Cheque ter waarde van € 4.500,-

donatie 4500Van de Stichting Ballonfiësta Barneveld ontving Norschoten gisteravond (woensdagavond 28 oktober 2015) tijdens een netwerkwerkbijeenkomst een cheque ter waarde van € 4.500,–. Namens de Vrienden van Norschoten namen Addie Lassche en Greetje Kuipers deze cheque, mét taart en bloemen in ontvangst. Zij vertelden dat het geld wordt besteed aan de aanschaf van een Motomed voor de locatie Klaverweide woningen 1-4 en de Dagbehandeling Klaverweide.

Vanmorgen werd om 10.00 uur de prijs symbolisch overhandigd aan de heer Davelaar, cliënt van de Dagbehandeling Klaverweide. De taart die Norschoten ook heeft gekregen, hebben we daarna samen met cliënten van de woningen bij de koffie opgegeten.

De Motomed kan nu besteld gaan worden. Dit is een apparaat waarmee personen met een bewegingsbeperking kunnen trainen. Bewegen is namelijk van groot belang omdat dit een positieve invloed heeft op lichaam en geest. Zo wordt de bloedcirculatie geactiveerd, waardoor de spijsvertering wordt gestimuleerd en het natuurlijk afweersysteem wordt versterkt.

Nieuwsarchief