Nieuws

Van Norschoten
31 oktober 2017

Cliënten op vakantie

vakantie cliënten 2017Van maandag 23 tot vrijdag 27 oktober 2017 zijn acht cliënten van Norschoten, allen 80-plussers, op vakantie geweest. Zij hebben een midweek doorgebracht in het Bio Vakantieoord in Arnhem.

Dank aan de sponsoren
Deze vakantie werd mede mogelijk gemaakt dankzij de extra inzet van zorgmedewerkers, maar ook financieel door bijdragen van diverse sponsoren, te weten: Van Rheenen Transport, Eco Fields, Boekhandel Koster, fa. Hardeman van Harten, Hardeman isolatie, Van Deuveren Transport, De Wedloop en de familie Franken.

Aangepaste accommodatie

Het Bio Vakantieoord beschikt over ruime aangepaste vakantiebungalows, waardoor het mogelijk is om hier ook met cliënten die complexe zorg nodig hebben, te verblijven. Drie zorgmedewerkers waren continu aanwezig; iedere dag kwam er een vierde medewerker bij van de betreffende woning. Allemaal bekende gezichten voor de cliënten.

Vakantieprogramma

Er is een aangepast vakantieprogramma gemaakt. Zo werd op dinsdag het Openluchtmuseum bezocht. Donderdag ging men met huifkarren op pad en ’s avonds was er een chinees buffet waarbij ook familieleden van cliënten aanschoven. Dankzij financiële bijdragen van Van Rheenen Transport, Eco Fields, Boekhandel Koster, fa. Hardeman van Harten, Hardeman isolatie, Van Deuveren Transport, De Wedloop en de familie Franken.

Waardevol

“Zo’n vakantie is zó waardevol voor onze cliënten’’, aldus Peter van Kruistum. Als hoofd zorg en welzijn was hij een van de zorgmedewerkers die de cliënten deze vakantie heeft begeleid. ‘’Je ziet iedereen genieten van de individuele aandacht, het contact met elkaar, de omgeving, de herfst met zijn prachtige kleuren. Daarbij is het ook heel gezellig; er is veel gelachen. We zijn blij dat we dit voor hen – met dank aan onze sponsoren – mogelijk hebben kunnen maken”.

 

Nieuwsarchief