Nieuws

Van Norschoten
01 april 2020

Coronamaatregelen verlengd tot en met 28 april

De maatregelen om het coronavirus in te dammen, worden verlengd tot en met dinsdag 28 april. Dat heeft premier Rutte gisteren bekendgemaakt op een persconferentie. Aanvankelijk golden de maatregelen tot 6 april. Dit betekent dat de deuren van alle locaties van Norschoten de komende weken nog gesloten blijven.

Besluit komt binnen

Hoewel wij dit zagen aankomen, komt zo’n besluit opnieuw hard binnen. We ondervinden dagelijks wat het doet om geen bezoekers toe te laten. Rationeel kunnen we cliënten, geliefden en familie uitleggen waarom het beter is, maar het doet pijn om het gemis en verdriet te zien.
In deze video hoort en leest u een bemoedigend woord van onze bestuurder Karin Breuker, raad van bestuur.

Dichterbij dan ooit

Wij proberen de dag van cliënten nog steeds zo fijn en comfortabel mogelijk te maken, ook onder deze omstandigheden. Met o.a. beeldbellen, activiteiten, een spelletje en een kaartje doen we wat binnen onze mogelijkheden ligt. Bovendien ontvangen wij veel steun van lokale organisaties die kaartjes en attenties achterlaten voor de cliënten of hen buiten verrassen met muziek of een optreden. Of we nog meer kunnen doen onderzoeken we op dit moment. Maar, we houden ons nog steeds streng aan alle regels. En dus ook aan de 1,5 meter afstand. Maar, zoals minister De Jonge al zei, misschien zijn we wel dichterbij dan ooit.

Telefoonnummer voor vragen

Speciaal voor vragen van familieleden en contactpersonen, blijft ons telefoonnummer in
de lucht: 0342 – 20 30 00. Familie kan hier de komende tijd elke dag tussen 8.00 – 20.00 uur naar toe bellen. Wij proberen vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

Nieuwsarchief