Nieuws

Van Norschoten
22 januari 2020

Dagbehandeling Scherpenzeel officieel geopend

Norschoten Dagbehandeling Scherpenzeel is op 21 januari 2020 tijdens een feestelijke bijeenkomst officieel geopend door de heer Spelt, bezoeker van de dagbehandeling en mevrouw Karin Breuker, raad van bestuur Zorgorganisatie Norschoten. De locatie aan Oosteinde 85a sinds oktober 2019 in gebruik door de dagbehandeling.

Nieuwe locatie

Afgelopen oktober is de dagbehandeling verhuisd naar de nieuwe, ruimere locatie aan de Oosteinde 85 A in Scherpenzeel. Er is gekozen voor een locatie dichtbij het centrum.

Dagopvang en dagbehandeling

Zorgorganisatie Norschoten biedt op deze locatie in Scherpenzeel dagopvang en dagbehandeling voor mensen met lichamelijke klachten en mensen met geheugenproblemen. Dit alles in een setting van een prettige sfeer, een gezellige dag, leuke activiteiten, lekker eten en goed bewegen. Bezoekers krijgen zo de mogelijkheid om, ondanks de beperkingen, zo lang mogelijk thuis te blijven wonen.
Op de dagbehandeling worden ook paramedische behandelingen aangeboden, zoals fysiotherapie, ergotherapie, logopedie.

Voor meer informatie over dagbesteding en dagbehandeling in Scherpenzeel kan contact opgenomen worden met Zorgorganisatie Norschoten, telefoon 0342-40 40 00.

Nieuwsarchief