Nieuws

Van Norschoten
20 februari 2023

Dankviering 25 jaar jubileum Norschoten

Zorgorganisatie Norschoten bestaat op 1 april precies 25 jaar. Dag mag gevierd. En daar staan we bij stil. Het hele jaar door organiseren we bijzondere momenten met elkaar. Onze dankbaarheid voor dit jubileum tonen we tijdens een bijzondere viering op 31 maart aanstaande en jij bent van harte uitgenodigd. De dankviering begint om 10:30 uur in de Emmaüskerk.

Dankviering Norschoten in de Emmaüskerk op 31 maart 2023

Wij zetten onze deuren open tijdens een speciale dankviering op 31 maart aanstaande in de Emmaüskerk. Omwonenden en betrokkenen van alle
locaties zijn van harte uitgenodigd om mee te vieren in de kerk. Voorgang is ds. Pieter-Frans de Boer, geestelijk verzorger bij Norschoten. We kijken in deze bijzondere viering terug en we zien met vertrouwen uit naar de toekomst. Een toekomst met aandacht voor verandering en vernieuwing. Zo laten we een frisse wind door de zorg waaien.
We weten ons gedragen door Gods liefde en kracht. Aandacht is hierbij de kern.
Aandacht voor elkaar, die ons verbindt en vertrouwen geeft. Na afloop van de dankviering staat er koffie of thee voor je klaar om gezellig na te praten. Lukt het niet om aanwezig te zijn? De dankviering zal ook via deze livestream gevolgd kunnen worden.

Norschoten viert 25-jarig jubileum met dankbaarheid en trots

Een 25-jarig bestaan. Dat viert Norschoten op 1 april aanstaande. Het is dan precies 25
jaar geleden dat de eerste bewoners bij de zorgorganisatie kwamen wonen. Er is in al die
jaren veel veranderd; de liefdevolle zorg en ondersteuning van cliënten is altijd gebleven.

Ruim 1300 medewerkers en vrijwilligers zien goede ouderenzorg als hun maatschappelijke opdracht. Met hart voor mensen staan ze elke dag klaar. En daar plukt iedereen de vruchten
van. Bestuurder Karin Breuker over het jubileum: “Dankbaar en trots ben ik. Voor alle mooie momenten. En op al onze mensen. Omdat zij de ruimte pakken die nodig is en denken vanuit onze cliënten. Ze weten onze samenleving in beweging te brengen. Letterlijk en figuurlijk. Met kennis, onderzoek en behandeling. Maar ook met naasten en ketenpartners. Als Norschoten zijn we onderdeel van de samenleving. Daar dragen we graag ons steentje aan bij.”

Nieuwsarchief