Nieuws

Van Norschoten
02 april 2020

Een glimlach voor onze cliënten

De maatregelen van het kabinet zijn verlengd tot 28 april a.s. We hebben het allemaal gezien en gehoord tijdens de persconferentie. Dat betekent dus ook dat onze cliënten nog een aantal weken geen bezoek mogen ontvangen. En ondanks dat we ons goed beseffen dat niets het persoonlijk contact met een geliefde, familie of naaste kan vervangen, doen we er bij Norschoten alles aan om de dag van cliënten zo fijn en comfortabel mogelijk te maken.

daslief@norschoten.nl

We ontvangen veel steun van lokale organisaties. Steun in de vorm van kaartjes, bloemen en attenties voor onze cliënten. Of een spontaan optreden of muziekspel buiten in de tuin. Deze mooie initiatieven maken de dag van onze cliënten een beetje mooier. We willen deze initiatieven goed verdelen over onze locaties en cliënten. Zo zorgen we ervoor dat iedereen binnen Norschoten een welverdiende glimlach krijgt.

Heeft u een attentie, kaartenactie, bloemetje of ander idee om de dag van onze cliënten een beetje mooier te maken? Stuur dan een mailtje naar daslief@norschoten.nl of bel naar 06-82 84 33 54. Een medewerker van Norschoten stemt dan met u af wat de beste dag, tijd en locatie is.

Alvast ontzettend bedankt namens ons. En namens de cliënten. Samen maken we de dag een beetje mooier.

 

 

 

Nieuwsarchief