Nieuws

Van Norschoten
11 maart 2021

Fietslabyrint voor locatie Kweekweg

Door inzet van de Stichting Vrienden van Norschoten is er woensdag 10 maart weer een fietslabyrint op locatie Kweekweg geplaatst. De motomed (bewegingstrainer) in combinatie met het fietslabyrint wordt veel ingezet; het is namelijk een leuke en ontspannen manier om in beweging te komen.

Het fietslabyrint dat al op de begane grond staat, wordt op dit moment door alle woningen gebruikt en is daardoor (te) vaak bezet.

Lotte van den Berg, welzijnsbegeleider: “Binnen fietsen, dat klinkt misschien niet zo leuk als lekker buiten. Maar met het fietslabyrint is het echt een feestje! Want op het beeldscherm zijn talloze routes te kiezen zoals de Waddeneilanden, de Alpen, het bos… Met bijpassende geluiden lijkt het alsof je er zelf bent! Op de Kweekweg werd zoveel gebruik gemaakt van het fietslabyrint, dat de motomed altijd wel bezet was. Daar is nu een oplossing voor gekomen: een tweede fietslabyrint, met dank aan Stichting Vrienden van Norschoten. Er kunnen nu nog meer mensen genieten van een mooie route tijdens het bewegen!”

Nieuwsarchief