Nieuws

Van Norschoten
07 september 2016

Foto-expositie 'Van hart tot hart'

Fotografe Annelies Barendrecht uit Lunteren legde de bewoners met een niet-aangeboren hersenletsel van Norschoten vast met haar camera. Als fotografe heeft ze zich gespecialiseerd in documentaire reportages. Mensen en hun emoties staan in haar werk centraal. ”Fotograferen met een boodschap” is haar streven. De foto-expositie ‘Van hart tot hart’ werd tijdens de nazomerbraderie op de Kweekweg feestelijk geopend.

Twee jaar lang volgde Annelies Barendrecht de bewoners van woning 12 op de Kweekweg. De bewoners zijn tot veel meer in staat dan men aanvankelijk veronderstelde. „foto Annelies 219 x 166Hun leven is niet voorbij.” Ze beleven plezier aan het weekprogramma, dat hun houvast moet bieden. Ook laat ze zien dat er jonge mensen zijn die hun leven doorbrengen in een verpleeghuis. Er zijn 33 foto’s geselecteerd voor de expositie ‘Van hart tot hart’. Deze mooie expositie is vanaf heden te zien op Norschoten locatie Kweekweg.

De foto’s van de expositie zijn te bestellen bij de counter van locatie Kweekweg.
Foto kopie:                             € 10,-
Foto met passe-partout:         € 15,-
Foto met lijst:                         € 25,-

Bestelling vooraf betalen, de levering zal eind oktober na afloop van de expositie zijn. Met overige vragen kunt u per mail terecht bij Annelies Barendrecht op: barneveld@barneveld.com

Nieuwsarchief