Nieuws

Van Norschoten
16 november 2015

Waterschap Vallei en Veluwe klust in tuin Norschoten - Putten

In het kader van werken voor een goed doel, staken donderdag 12 november 2015 zo’n 12 medewerkers van het Waterschap Vallei en Veluwe hun handen uit de mouwen. Als goed doel was gekozen voor de tuin van zorgorganisatie Norschoten locatie Putten, gelegen aan de Jan Nijenhuisstraat in Putten.

Norschoten Putten 16112015 WaterschapDe medewerkers van Waterschap Vallei en Veluwe hebben donderdag het terras vergroot en de dierenwei grotendeels aangelegd.

Vooraf was door Ruiter Tuinontwerp een ontwerp gemaakt in overleg met medewerkers van Norschoten. Er is gekozen voor een strakke, neutrale lijnvoering die past bij het gebouw, maar met een ‘ouderwetse’ invulling. Dit wil zeggen dat in het voorjaar de op kleur ingedeelde borders kunnen worden beplant met planten uit de vorige tuin van de cliënten. Dit zorgt voor fleurigheid maar vooral voor herkenbaarheid. Het is ook de bedoeling dat er groente en fruit voor eigen gebruik wordt verbouwd.

Het terras is nu in ieder geval klaar voor gebruik en de dierenweide bijna. Norschoten locatie Putten is  nog op zoek naar een mooi compact verblijf voor de kippen en naar een grote kas (4×9 meter). 

De volgende partijen hebben bijgedragen aan de tuin:

  • Waterschap Vallei en Veluwe
  • Green Design & Construct (hovenier)
  • Van de Mheen (storten afgegraven grond)
  • Ruiter Tuinontwerp
Nieuwsarchief