Nieuws

Van Norschoten
18 juli 2016

#Ikwaardeerje - landelijke actie Actiz

Zoals bekend is er in de pers de afgelopen week de nodige aandacht besteed aan de lijst van verpleeghuizen die door de IGZ is opgesteld.

De branchevereniging Actiz heeft in reactie op de diverse persberichten de volgende landelijke actie uitgezet:

  • Er wordt bij alle verpleeghuizen in NL (ook bij Norschoten) een ‘hart onder de riem voor alle medewerkers’ bezorgd in de vorm van een ballon met een bedankkaartje namens bestuur en directie.
  • Zaterdag 16 juli 2016 plaatst Actiz  een advertentie in een landelijk dagblad.actiz adv_266x190mm_72 dpi[1] Hierin spreken partners/kinderen/kleinkinderen van verpleeghuisbewoners via de hashtag #ikwaardeer je voor de zorg voor mijn moeder, met naamsvermelding hun vertrouwen in de zorg uit. Met die advertentie richt Actiz zich op het grote publiek en wil het gevoel overbrengen dat medewerkers professionele zorg verlenen en dat ook ‘jouw moeder met een gerust hart in een verpleeghuis kan wonen’.

Het managementteam van Norschoten is trots op al haar medewerkers: Norschoten -van hart tot hart- dat is wat jullie doen en waar jullie voor staan.

Met de hashtag #ikwaardeerje kan ieder zijn/haar waardering voor zorgmedewerkers op social media weergeven. Zie ook de facebookpagina facebook.com/ikwaardeerje.

Nieuwsarchief