Nieuws

Van Norschoten
03 oktober 2018

Jolanda Meeuwsen: nieuwe manager kennis- en behandelcentrum

Jolanda MeeuwsenPer 1 oktober 2018 is Jolanda Meeuwsen de nieuwe manager kennis- en behandelcentrum (KBC) van zorgorganisatie Norschoten. Karin Breuker, raad van bestuur van Norschoten, heeft haar benoemd na uitgebreide sollicitatierondes waarin ook de behandelaren van het KBC zijn betrokken.

Jolanda Meeuwsen: “Ik heb veel zin in mijn nieuwe baan. De veranderingen in de ouderenzorg zullen zich de komende jaren in een snel tempo voortzetten. Ik zie binnen Norschoten al veel mooie en goede ontwikkelingen die ik graag wil voortzetten en ik zie ook ruimte voor nieuwe initiatieven. Het is mijn uitdaging om het kennis- en behandelcentrum toekomstbestendig te houden en te innoveren. Verder is het allerbelangrijkste: te doen voor mensen wat nodig is en wat toegevoegde waarde heeft.”

Jolanda Meeuwsen (45 jaar) is zeven jaar geleden overgestapt naar een zorginstelling vanuit het horeca- en hotelwezen. De afgelopen jaren heeft zij als zorgondernemer een afdeling (geriatrische) revalidatie en herstel opgezet en een multidisciplinair behandelcentrum doorontwikkeld. In haar laatste functie heeft zij bij een zorgorganisatie als projectmanager een grote reorganisatie begeleid.

Nieuwsarchief