Nieuws

Van Norschoten
04 juli 2016

Karin Breuker nieuwe directeur-bestuurder Norschoten

Karin Breuker 960x1440Vanaf 1 juli 2016 is mr. drs. Karin Breuker de nieuwe directeur-bestuurder van zorgorganisatie Norschoten. Zij volgt per genoemde datum Bram Roggeveen op, die dan met pensioen gaat.

Karin Breuker heeft veel ervaring in en met de zorgsector.  Zij begon haar loopbaan als juridisch adviseur van de Raad van Bestuur van het Erasmus MC. Daarna werkte zij ruim 16 jaar als advocaat gespecialiseerd in gezondheidsrecht/gezondheidszorg (Houthoff Buruma, Nysingh). Vanaf 2009 tot haar indiensttreding bij Norschoten was zij werkzaam bij Opella in Ede in de functie van directeur medische en verpleegkundige zorg.

Zij heeft diverse nevenfuncties verricht, onder andere lid van de Raad van Toezicht van het Ronald Mc Donald Kinderfonds . Op dit moment is zij lid van de Raad van Toezicht van de landelijke Protestantse Stichting Diaconale Voorzieningen (PKN) en is zij actief binnen haar eigen kerkelijke gemeente.

 

Over Norschoten

Norschoten is een zorgorganisatie in de regio Barneveld die verpleeghuiszorg, hospicezorg, revalidatie en dagbehandeling biedt. Norschoten heeft ruim 600 medewerkers en er zijn meer dan 600 vrijwilligers actief.

Nieuwsarchief