Nieuws

Van Norschoten
07 december 2017

Kerstactie welzijnswinkel Norschoten

kerstactie welzijnswinkel norschoten 1000x750

De welzijnswinkel van zorgorganisatie Norschoten heeft een kerstactie 11 t/m 15 december 2017.  Omdat het bijna Kerstmis is en Norschoten de ouderen in Barneveld een warm hart toedraagt, deelt de welzijnswinkel in deze week prachtige kerststerren uit. Deze kerststerren zijn gesponsord door de Intratuin Barneveld.

Welzijnswinkel

De welzijnswinkel van Norschoten leent unieke en aangepaste spelmaterialen en boeken uit.  Medewerkers van de welzijnswinkel kunnen u adviseren hoe u op een prettige manier uw dag kunt invullen, zoals u dat wenst en zoals dat bij u past. De welzijnswinkel is er niet alleen voor de cliënten van Norschoten, ook familieleden, mantelzorgers en inwoners van Barneveld zijn van harte welkom in de winkel.

Kerstster

Bent u 65 jaar of ouder? Komt u dan  langs tijdens de openingstijden en ontvang een gratis kerstster (zolang de voorraad strekt).
De welzijnswinkel is gevestigd in Norschoten, Klaverweide 1 in Barneveld en is open op maandag-, dinsdag- en vrijdagmiddag van 14.00-16.00 uur.

Lukt dit niet en bent u wel geïnteresseerd wat de welzijnswinkel voor u kan betekenen?  Wij komen dan graag de kerstster bij u langsbrengen. U kunt hiervoor bellen met Norschoten, telefoon: 0342- 40 40 00

Nieuwsarchief