Nieuws

Van Norschoten
09 november 2021

Locatie Kootwijkerbroek door RMU gehuldigd tot Helden van de Zorg 2021

Op maandag 8 november is het zorgteam van Zorgorganisatie Norschoten locatie Kootwijkerbroek gehuldigd tot Helden van de Zorg 2021. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt door de vakorganisatie RMU (Reformatorische Maatschappelijke Unie) in het kader van de Week van het Leven. Gedurende deze week wordt extra aandacht besteed aan de waarde van het kwetsbare leven. De huldiging werd gevierd door een gemoedelijke ontmoeting in het sfeervolle tehuis.

George van der Beek heeft het zorgteam van Norschoten genomineerd voor de prijs van Helden van de Zorg. Hij is erg blij met de zorg die zijn vrouw ontvangt. ‘Mijn vrouw voelt zich hier erg op haar gemak. Er wordt heel goed voor haar gezorgd, wat mij ook veel rust geeft. Ik ben dankbaar dat ze hier een plaats heeft gevonden.’ Carmen van Hoef, verpleegkundige bij Norschoten Kootwijkerbroek, vindt het erg leuk dat haar zorgteam de prijs gewonnen heeft. ‘Het is een mooie blijk van waardering. Ook wij hebben te maken met personeelstekort waardoor de werkdruk soms hoog ligt. Daarnaast maakt de coronacrisis de zorg moeilijker. Een prijs als deze geeft je dan weer nieuwe energie.’ Carmen benadrukt dat de zorginstelling nog steeds kampt met een personeelstekort en roept daarom vooral op om te solliciteren.

Jan Kloosterman, RMU-bestuurder, heeft het zorgteam een taart uitgereikt van bakker Van der Veer te Barneveld. Ook ontvingen de zorgmedewerkers een cadeaukaart van gavetas.nl.

Nieuwsarchief