Nieuws

Van Norschoten
10 oktober 2018

Nieuwe auto voor zorgorganisatie Norschoten

Karin Breuker, raad van bestuur zorgorganisatie Norschoten, ontving woensdag de sleutels van een nieuwe Fiat Panda uit handen van Kees Koetsier van autobedrijf te Grotenhuis. Het bedrijf Mobiel-reclame heeft ervoor gezorgd dat diverse sponsoren het geld voor deze auto bijeen hebben gebracht.

fiat panda voor NorschotenSponsoring

Mobiel-reclame benadert in dit concept leveranciers van Norschoten met de vraag om een deel van de auto te sponsoren. Als tegenprestatie krijgen de sponsoren een reclamevlak op de geleverde auto.

Huisbezoeken

Norschoten beschikt op deze wijze over een personenauto, een caddy en twee rolstoelbussen. De personenauto en de caddy worden voornamelijk door zo’n 59 behandelaren, artsen en verpleegkundigen gebruikt die de diverse locaties in de regio bezoeken  of huisbezoeken afleggen. De rolstoelbussen worden ingezet voor het halen en brengen van cliënten van de dagbehandeling en voor uitjes van cliënten. De huidige personenauto is zes jaar gebruikt en is nu vervangen door de nieuwe Fiat Panda. De auto is geleverd door autobedrijf te Grotenhuis die ook het onderhoud gaat doen.

Sponsoren bedankt!

Norschoten is onderstaande sponsoren dankbaar voor hun gift:

Barnevelds Tandtechnisch laboratorium, Guldie Schilderwerk & Vastgoedonderhoud, P-services HR Group, Boekhandel Gebr. Koster, Hype Automatisering, Baas Opticiens, Autobedrijf te Grotenhuis B.V., Van Ee Remservice, Quadwinkel.nl, Duinkerke Glasservice B.V., Schuiteman b.v., DOKTER Interieurbouw B.V., Joh van de Kamp BV, EeStairs Nederland bv, Boorbedrijf Thomassen, Elkekastopmaat.nl BV, Breman Zwolle, Auto Muis v.o.f., Melissen Installatiewerken VOF, Euronics Barneveld, Wijnwinkel Barneveld, Dynastart Elektro B.V., Hartkamp Installatietechn. BV, Jellema Projecten bv, Apotheek Barneveld, Autoschadeherstel, Het Fietsenhuis, Maria Sophia Beheer B.V., Tegelzetbedrijf J. Boorsma, Rietdekkersbedrijf, Eliquo Water & Energy B.V., Shufflemix B.V., Van den Brink B.V., van Hamersveld LMB v.o.f., Top Deuren B.V.

Nieuwsarchief