Nieuws

Van Norschoten
02 juli 2015

Norschoten neemt afscheid van markant mens

Ellen Nijsse, hoofd dagbehandeling en externe verpleeghuiszorg, heeft de pensioengerechtigde leeftijd bereikt. Op 2 juli 2015 nam zij afscheid van Norschoten na een dienstverband van 12,5 jaar.

Marleen de Bot (l) en Ellen Nijsse (r)

Marleen de Bot (l) en Ellen Nijsse (r)

Ellen is een verpleegkundige én leidinggevende in hart en nieren. Zij staat bekend als iemand die hart heeft voor kwaliteit. Samen kijken we terug op die tijd bij Norschoten. Ellen: “Ik begon als projectcoördinator en heb meerdere verpleegunits en dagbehandelingen opgestart. Daardoor heb ik veel in- en externe contacten opgebouwd en ik kreeg veel vrijheid en ruimte om nieuwe dingen te ontwikkelen. Vanaf 2007 werk ik als hoofd Dagbehandeling; dat bleek voor mij een goede keus. Op de dagbehandeling moet je werken met je handen op je rug. Het gaat veel meer om het stimuleren en activeren dan om het zorgen. En het gaat om multidisciplinaire samenwerking, zowel intern als extern.

Ik kijk terug op een fijne tijd bij Norschoten. Het welzijn van de cliënt, daar gaat het Norschoten om en daar doe ik het voor. Ik ga goed weg; ik heb de afgelopen jaren veel ruimte gekregen en als innovator heb ik mijn ei kunnen leggen. Ik ga de mensen missen waarmee ik heb samengewerkt. Maar ik ga de Wmo niet missen, ha ha. En Ik ben blij dat Marleen de Bot het stokje overneemt.”

Marleen: “ik richt me de komende tijd op de samenwerking in de diverse regio’s en aan het opzetten van de dagbehandeling in Putten en het verder vormgeven van de transitie. Ik heb Norschoten leren kennen als een organisatie die staat voor kwaliteit en expertise, met gedreven en betrokken medewerkers die de cliënt écht centraal stelt. Ik heb bewondering voor wat Ellen in al die jaren heeft neergezet en gun haar vele prachtige jaren om te genieten van haar pensioen.

Nieuwsarchief