Nieuws

Van Norschoten
06 september 2016

Rolstoelfiets en nazomerbraderie

Op vrijdag 2 september 2016 werd de nazomerbraderie van Norschoten locatie Kweekweg feestelijk geopend met een foto-expositie van Annelies Barendrecht en de overhandiging van een rolstoelfiets.foto kraam 238 x 165 Dankzij de Vrienden van Norschoten en een gift van het bedrijf Spie Nederland BV kon deze rolstoelfiets worden aangeschaft. Nadat Bram Roggeveen en Ali Kaptein, bestuursleden van de Vrienden van Norschoten en Leny Drieman, die namens Spie Nederland BV aanwezig was, de rolstoelfiets hadden overhandigd, maakte een van de cliënten met veel plezier een proefrit.

Rolstoelfiets

De rolstoelfiets is ontwikkeld om mensen, die in hun eigen rolstoel blijven zitten, per fiets te vervoeren. Via een kantelbare oprijplaat kan een rolstoelgebruiker  eenvoudig de rolstoelfiets op rijden.  Op deze manier kunnen ook rolstoelgebruikers ‘fietsend’ van hun omgeving genieten.

Nazomerbraderie

Van 15.00 -19.30 uur was er van alles te beleven op de braderie. Er stonden kramen met koop- en etenswaren. Voor kinderen was er een kleedjesmarkt. Een dweilorkest zorgde voor levendige muziek. Er was een prachtige foto-expositie van Annelies Barendrecht te bekijken. Ook hingen er schilderijen van de schilderclub van Norschoten. Deze club bestaat uit cliënten die met veel plezier schilderen. Tijdens deze braderie was er een verjaardagskalender met werken van de schilderclub te koop voor een speciale actieprijs. De opbrengst van de braderie wordt besteed aan activiteiten voor de cliënten van Norschoten, locatie Kweekweg. Al met al een geslaagde nazomerbraderie.

 

 

 

 

Nieuwsarchief