Nieuws

Van Norschoten
03 april 2020

Verdenking of besmetting op meerdere locaties

Op dit moment is er op meerdere locaties van Zorgorganisatie Norschoten sprake van besmetting en/of verdenking van besmetting met het coronavirus. Wij behandelen alle cliënten op alle locaties volgens de maatregelen en protocollen van de GGD en het RIVM.

Zo comfortabel en fijn mogelijk
Ook onder deze omstandigheden en in onrustige tijden, doen wij er alles aan om de dag van cliënten zo comfortabel en fijn mogelijk te maken. Op het moment dat een cliënt verdacht wordt van besmetting met het coronavirus, nemen wij altijd persoonlijk contact op met familie of naasten.

We houden ons strikt aan de protocollen en regels van het RIVM. Het is belangrijk dat overige cliënten en onze medewerkers zo min mogelijk kans op besmetting lopen. Daarom werken onze medewerkers op één vaste locatie.  Het volgen van het protocol betekent dat medewerkers en overige cliënten regelmatig gecheckt worden op hun gezondheidssituatie.

Zorgvuldig
Zorgorganisatie Norschoten gaat zeer zorgvuldig om met cliënten en medewerkers in deze stressvolle en onrustige tijden. We monitoren in afstemming met de GGD en het RIVM de landelijke ontwikkelingen. Het RIVM en het kabinet nemen regelmatig maatregelen. Uiteraard volgen we bij Zorgorganisatie Norschoten deze maatregelen strikt op. Samen proberen we de piek in het aantal besmettingen te voorkomen en houden we de samenleving (en vooral de zorg) draaiende.​​​

Nieuwsarchief