Nieuws

Van Norschoten
13 maart 2017

Zaterdag 18 maart: Open Huis bij Norschoten Kweekweg en Putten

Zaterdag 18 maart 2017 openen de locaties Norschoten Kweekweg en Norschoten Puttenimage001 de deuren tijdens de landelijke open dag van de zorg. Tussen 11.00 uur en 15.00 uur is iedereen van harte welkom om te beleven hoe de zorgverlening in Norschoten er uit ziet.

Op de Kweekweg kan iedereen het ‘beleefparcours’ volgen. Onderweg vertellen we graag over de zorgverlening; je kunt in gesprek met de mensen die bij ons wonen, de mensen die bij ons werken en met onze vrijwilligers.

Op beide locatie vertellen personeels- en opleidingsadviseurs graag over het werken bij Norschoten, de vacatures en opleidingsmogelijkheden.  Ook over vakantiewerk deze zomer kunnen zij je veel vertellen. Wil je vakantiewerk doen bij Norschoten, kom dan ook met hen praten.

Ervaar Norschoten: maak kennis met de welzijns- en beweegactiviteiten, rij een rondje op de duofiets en neem deel aan de rondleiding.

De landelijke open dag van de zorg is de afsluiting van de week van Zorg en Welzijn 2017. Meer dan duizend zorg- en welzijnsorganisaties openen tijdens deze week hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer.

Nieuwsarchief