Oproep aanvullen PAR

Ben jij die eigenwijze frisdenker met een stevige mening en goede ideeën…?
Let dan goed op!

Heb jij een duidelijke mening over het verder professionaliseren van Norschoten?

Heb jij frisse ideeën om de kwaliteit van onze dienstverlening en ondersteuning nóg beter te maken?
Druk jij graag een stempel op het verbeteren van onze zorg aan cliënten en bewoners?
En… geef jij graag gevraagd en ongevraagd advies aan de raad van bestuur en het management team?

Grijp dan NU je kans!

Samen met zes andere professionele frisdenkers van Norschoten vorm jij de Professionele Adviesraad (PAR) van zorgorganisatie Norschoten. Deze raad is er voor en door verzorgenden, verpleegkundigen en behandelaren en heeft één belangrijk doel: de kwaliteit van zorg voor cliënten op peil houden en borgen. De PAR bestaat uit verschillende disciplines. Zo bekijk je met elkaar de zorg en dienstverlening vanuit verschillende invalshoeken. Zo zit er al een psycholoog en een specialist ouderengeneeskunde in de raad. Wij zijn dan ook met name op zoek naar een welzijnsmedewerker, verzorgende/EVV-er, (praktijk)verpleegkundige en een behandelaar.
Naar jou dus!

Waarom jij?
Jij weet als geen ander wat nodig is voor een spoedig herstel, goede zorg en een fijne oude dag. Vanuit jouw expertise en vakkennis kun jij adviseren wat nodig is om de dag van onze cliënten een beetje mooier te maken. Wat is daarvoor nodig? Kan het ook anders? Kan het misschien beter? En wat is daarvoor nodig? Samen met jouw PAR-collega’s werk jij dus structureel aan de verdere professionalisering van je werk én van de organisatie. Hoe tof is dat!

Wat ga je doen?
Om jouw frissen ideeën te delen met je PAR-collega’s is het nodig om regelmatig te overleggen en sparren met elkaar. Dat is superleuk want zo krijg je een kijkje in de keuken van je collega’s en je leert er nog van ook. Bovendien kost het je maximaal twee uur per week.

Vul jij ons aan?

Hoewel wij iedereen wel willen toelaten tot onze gave commissie, hebben we wel een paar voorwaarden. Zo is het prettig als je minimaal 20 uur per week werkt in de verpleging, verzorging, behandeling en/of de begeleiding van cliënten. Daarnaast ben jij natuurlijk een echte pionier met een flinke dosis enthousiasme en net zo veel doorzettingsvermogen.

Kennismaken dus?

Dus… mail naar PAR@norschoten.nl  en laat zo weten dat je belangstelling hebt. Reageren kan tot 25 november. We plannen daarna een gesprek in met een aantal van jouw toekomstige PAR-collega’s. Hebben we een klik en zijn we het eens dat de PAR-rol op jouw lijf geschreven is, dan leggen we dat voor aan de raad van bestuur. Eenmaal lid van de PAR dan mag jij minstens vier jaar jouw ideeën opperen, meningen delen en advies geven zodat we samen een nóg professioneler Norschoten worden.

Oh ja… ben je al lid van de OR, CR of VR dan mogen we je op dit moment helaas niet omarmen als PAR-lid. Dubbele petten en belangen voorkomen we namelijk graag.