Uw kamer, wifi/tv/telefoon, uw was, alarmoproep

Hieronder vindt u informatie over:

Uw kamer

Tijdens uw revalidatie maakt u gebruik van een kamer van Norschoten. Deze kamer is voorzien van eigen sanitair en een koelkast.  U kunt in uw kamer uw persoonlijke spulletjes neerzetten.
Wilt u iets ophangen aan de muur? Dan kunt u bij de verzorging vragen om haken voor het speciale ophangsysteem.

Norschoten is niet aansprakelijk voor diefstal. Wij adviseren u dan ook om niet te veel waardevolle spullen mee te nemen tijdens uw verblijf.

Wifi – tv – telefoon

Wifi
Het wachtwoord voor het gebruik van het Wifi-netwerk van Norschoten is: VanHartTotHart. Het gebruik hiervan is gratis.
TV
Op elke kamer staat een tv. Als u hier gebruik van wilt maken dan kunt u dit aanvragen bij de verzorgende/verpleegkundige. Hieraan zijn kosten verbonden.
Telefoon
Wilt u een telefoon op uw kamer? U kunt deze aanvragen bij de verzorgende of verpleegkundige. Het telefoontoestel wordt door Norschoten geplaatst. Na afloop van uw verblijf krijgt u op uw eigen huisadres de nota opgestuurd. Die bestaat uit de aansluitkosten en uw eigen gesprekskosten.

Uw was

Tijdens uw verblijf verzorgt uw familie of mantelzorger uw persoonlijke was. Het linnengoed wordt geleverd én gewassen door Norschoten.

Alarmoproep

Bij opname krijgt u een alarmbel om die gekoppeld is aan de iPhone van de dienstdoende verpleegkundige of verzorgende van de afdeling. Komt u in een situatie waarbij u hulp nodig heeft, dan kunt u via een druk op uw alarmbel hulp van de verzorging inroepen. Deze bel draagt u 24 uur per dag.