Werken bij Norschoten

Werken bij Norschoten betekent werken met en voor onze cliënten. Wij willen het leven van de cliënt zo prettig mogelijk maken, zodat hij zich thuis voelt en blijft voelen. Of dat nu bij ons is of in zijn eigen huis. Hoe ziet zijn leven eruit, zijn netwerk van familie, vrienden en vrijwilligers, wat wil de cliënt het liefst?

Het gaat hem vooral om een fijn leven en goed in zijn vel zitten. Daar dragen wij graag de zorg voor. Iedereen binnen Norschoten draagt hier zijn steentje aan bij, direct of indirect. Altijd vanuit de eigen deskundigheid. En jij met de passie voor jouw vak. Bekijk ook eens de film onderaan deze pagina.

Identiteit

Norschoten is een algemeen christelijke organisatie, waar iedereen welkom is en gerespecteerd wordt. Onze kernwaarden zijn het uitgangspunt van onze identiteit.
Veel van onze cliënten hebben een christelijke geloofsovertuiging. Als je met onze cliënten werkt, verwachten wij van je dat je kunt omgaan met hun geloofsvragen en weet wanneer je doorverwijst naar de geestelijk verzorger. Dat geldt ook voor de dagelijkse praktijk: wil en kun je bijvoorbeeld de maaltijd met de cliënt beginnen met een gebed of bijbeltekst?

Kwaliteit

Wij bieden onze cliënten goede zorg. Die kwaliteit van zorg willen we waarborgen en daarom biedt Norschoten alle medewerkers de gelegenheid om zich te registreren in het kwaliteitsregister V&V en daarvoor de benodigde bij- en nascholing te volgen. Wij betalen dus de inschrijving en bieden je de mogelijkheid om de accreditatiepunten te behalen.

Vitaliteit

Vitaliteit werkt aanstekelijk. Je moet vitaal zijn om kracht bij anderen naar boven te halen. Als je gestrest bent, ben je eerder geneigd om alles over te nemen. Maar als je rustig en vitaal in je vel zit kun je ook meer oog hebben voor de kracht van de ander. Dan kun je de kracht van anderen ook ontwikkelen.

Eigen regie en vergroten van eigen invloed op het werk, belangrijke voorwaarden voor vitale medewerkers, hebben grote aandacht binnen Norschoten.

CAO VVT

Onze arbeidsvoorwaarden zijn geregeld via de CAO voor Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Hierin hebben wij voor onze medewerkers een meerkeuzesysteem in de secundaire arbeidsvoorwaarden opgenomen (deze is wel afhankelijk van de fiscale ruimte op moment van aanvraag). Dit houdt in dat je:

  • van je salaris extra verlofuren kunt aankopen of verzilveren
  • verlofuren, vakantiegeld, eindejaarsuitkering kunt inzetten voor de aanschaf van een pc/laptop of voor een fiets of sport-/fitness-abonnement
  • uitruilen tegen vergoeding reiskosten, vakbondscontributie, lidmaatschap beroepsorganisatie of studiekosten.

Werken in de ouderenzorg is leuker dan je denkt!

Lydia en Marina zijn bevlogen jonge mensen, die houden van hun werk. Zij willen vooral met anderen delen hoe leuk en boeiend hun werk als verzorgende IG is. Lees hier hun verhaal.

Zo word jij onze nieuwe collega

Word jij onze nieuwe collega? Leuk, je bent van harte welkom. Reageer op één van onze vacatures . Vragen? Neem contact op met Ciske Kimmann, recruiter, 06 82 58 86 30 of sollicitatie@norschoten.nl.