Verblijf en faciliteiten hospice

Hospice Barneveld

De hospice beschikt over vier eenpersoonskamers met eigen sanitair. De kamers hebben een  aparte zit,- en slaapkamer, ingericht in een huiselijke sfeer. U kunt uw persoonlijke spullen meenemen om de kamer in te richten, waarbij er wel rekening gehouden moet worden dat er voldoende ruimte overblijft om de dagelijkse zorg te kunnen verlenen.
Er is een  gemeenschappelijke huiskamer en keuken en er kan gebruik gemaakt worden van de algemene ruimtes op de locatie. Tegen een vergoeding kan er ook gebruik gemaakt worden van een kapper en pedicure.

Praktisch

Hieronder hebben we een aantal praktische zaken op een rij gezet omtrent:

Bezoek
Er zijn geen vaste bezoektijden. Familie en vrienden kunnen komen en gaan wanneer u en zij dat willen. Voor familie is er de mogelijkheid om te blijven slapen op de kamer van de gast. Hiervoor kunnen we ook een koppelbed inzetten.

Maaltijden
Wij proberen zoveel mogelijk tegemoet te komen aan uw voedingswensen. In overleg met u wordt een keuze gemaakt wat u wilt eten als ontbijt, lunch en diner. Er wordt zeer regelmatig iets te drinken aangeboden. Heeft u trek in iets speciaals, dan proberen wij dit te realiseren. Familie of vrienden kunnen ook wat meebrengen. Dit kunt u in de eigen koelkast op uw kamer bewaren. Bezoek kan eventueel gebruik maken van de winkel op de begane grond om een maaltijd te halen. Mee-eten is in sommige situaties ook mogelijk. We brengen daarvoor wel kosten in rekening. 

Wasregeling
Uw persoonlijke was  is de verantwoordelijkheid van familie of vrienden. In bijzondere situaties en na overleg met de verpleging, is het mogelijk dat wij uw was verzorgen.

Media
Op iedere kamer is een telefoon, televisie en audio-apparatuur aanwezig. Via een wifi-verbinding is ook internet mogelijk. Indien gewenst kan de televisie van de kamer verwijderd worden.

Rookbeleid
Er mag bij ons niet gerookt worden. Wel is er een aparte rookruimte op de begane grond waarvan gebruikt gemaakt kan worden.

Huisdieren
In principe zijn kleine huisdieren welkom. Dit gebeurt wel altijd in overleg. Een huisdier mag geen overlast voor de andere gasten veroorzaken. De verzorging van de huisdieren is een taak van de familie.