Welzijnswinkel

Samen actief

Voor ieder mens is het belangrijk om zelf invulling te kunnen geven aan de dag. Bij het ouder worden of ziek zijn,  is dat niet vanzelfsprekend.  Wanneer verveling, eenzaamheid of achteruitgang toeslaan, is het prettig om samen met anderen actief betrokken te kunnen blijven. Ons motto is daarom Samen actief. Wij kunnen u helpen een prettige invulling aan uw dag te geven.

Lenen van materialen
In de Welzijnswinkel zijn welzijnsmaterialen te leen, zoals (aangepast) spelmateriaal, grootletterboeken, dvd’s, cd’s , materiaal om de zintuigen te prikkelen, en nog veel meer.

welzijnswinkel4

Medewerkers van  de Welzijnswinkel kunnen u adviseren, hoe u op een prettige manier uw dag kunt invullen, zoals u dat wenst en zoals dat bij u past.

Groepsactiviteiten

Via de Welzijnswinkel kunt u ook deelnemen aan diverse groepsactiviteiten in Norschoten. U kunt hierbij denken aan bingo, schilderworkshop, creatieve activiteiten, kooruitvoeringen, modeshows en nog veel meer. Kijk hier voor het actuele programma.

Van harte welkom

We zijn er voor alle cliënten, familieleden, mantelzorgers en omwonenden van zorgorganisatie Norschoten. Bent u nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom! De koffie of thee staat voor u klaar.

Openingstijden

maandag      14.00 – 16.00 uur, 19.00 – 20.30 uur
dinsdag         14.00 – 16.00 uur
donderdag   14.00 – 16.00 uur
vrijdag           14.00 – 16.00 uur