Zorganders

vrouw heft een glas

Zorg Anders, Zorg Beter

Bij Norschoten waait een frisse wind door de ouderenzorg. En dat doet mensen goed, dat merk je hier iedere dag. We werken vanuit ons gevoel, vanuit ons hart. Soms zijn we best een beetje dwars. Dan werken we ‘tussen de regels door’. Het gaat tenslotte om de mens, niet om het protocol. Als iemand uit wil slapen tot 11.00 uur, dan kan dat gewoon.

Norschoten is er onder andere voor somatiek (plus), NAH/jong somatiek, gerontopsychiatrie, psychogeriatrie, revalidatie en (dag)behandeling. Dat betekent voor jou: alle gelegenheid om door te groeien en ervaring op te doen. Ook heb je zeggenschap over je werktijden en rapporteer je niet meer dan nodig. Zo kun je je aandacht en energie écht richten op de cliënten.

Lachende vrouw verzorgend permanente krul zetten

Werken bij Norschoten

 • Ouderenzorg: net even anders, net even beter
 • Werken met hart voor de mensen en hart voor elkaar
 • De mens is leidend, niet het protocol
 • Je kunt werken, leren, doorgroeien en breed ervaring opdoen
 • Het roostersysteem geeft je zeggenschap over je eigen werktijden

Medewerkers vertellen

Werken vanuit je hart. Ben jij benieuwd hoe dat er in de praktijk uitziet?
Lees de verhalen van onze medewerkers.

Lisette Kooijmans

‘Je zorgt hier met je hart’

De centrale vraag is: wat heeft de bewoner nodig om aangenaam bij ons te kunnen wonen. De mindset is: dat gaan we dan regelen.

Yvonne Bikker

‘Je bent er voor elkaar, zowel voor de bewoners als de collega’s’

Ik kan mijn zorg en aandacht écht aan de bewoners geven. Wil je werken in de ouderenzorg? Dan zit je bij Norschoten op je plek.

Vacatures

 • Verpleegkundige

  Jij doet je werk met veel liefde. Met hart voor de cliënt. Je bent hulpvaardig en met plezier zoek je naar die kleine geluksmomentjes. Of grote, dat mag natuurlijk ook.

  Lees meer

 • Verzorgende IG (woonbegeleiders)

  Kom het verschil maken voor onze cliënten! Jouw lach, jouw zorg, jouw kennis en jouw aandacht. Daar kijken wij bij Norschoten naar uit. Want jij kleurt de dag van onze cliënten.

  Lees meer