Vrijwilligerswerk

Je hebt hart voor de medemens. Wil jij het verschil maken in de dag van bezoekers en bewoners van Norschoten? Je kunt bijdragen vanuit jouw talenten en kwaliteiten. We gaan graag samen op zoek op welke plek jij van waarde kan zijn voor anderen.

Vrijwilligerswerk bij Norschoten heeft vele gezichten. Je kunt buiten of binnen aan de slag. Af en toe, of op een vast moment. Je kookt, musiceert, rijdt auto, fietst of maakt een wandeling met cliënten: wat het best bij jou past. Bij ons werk je als vrijwilliger altijd onder de verantwoordelijkheid van een vaste medewerker.

Wat krijg je als vrijwilliger van ons?

  • Goede begeleiding
  • Scholing, zoals hoe om te gaan met slikproblemen of uitleg over diverse ziektebeelden
  • Themabijeenkomsten
  • Eindejaarsattentie
  • Tijdens je vrijwilligerswerk ben je WA-verzekerd
  • Gezellige jaarlijkse vrijwilligersbijeenkomst
  • Gewoon leuk en belangrijk werk.

Onze vrijwilligers zijn heel belangrijk. Daarom hebben we een vrijwilligersraad opgericht.

Vacatures

Er is zoveel vrijwilligerswerk mogelijk. Hier lees je er meer over. En hier vind je het interview met een van onze vrijwilligers.

https://norschoten.nl/wp-content/uploads/2023/03/NRS_4413.jpg
kookvrijwilliger

Wil je vrijwilliger worden?

Als je interesse hebt in vrijwilligerswerk bij Norschoten, dan ontvangen wij graag een e-mail van jou. Stuur deze naar vrijwilligers@norschoten.nl

Wij nemen contact met je op en samen kijken we welk vrijwilligerswerk bij je past. Als we die match hebben gevonden, dan vragen we jou om een verklaring omtrent gedrag (VOG). Dat is belangrijk omdat we werken met kwetsbare cliënten. De eventuele kosten voor deze VOG nemen wij voor onze rekening.

Contact met norschoten

Pak op die telefoon

Ieder mens is anders, wat past bij jou? Neem daarvoor contact op met  Norschoten. Onze medewerkers kunnen je alles vertellen over vrijwilligerswerk bij Norschoten.

Op werkdagen bereikbaar via telefoonnummer 0342 – 40 40 00 Weekend, of avond? Stuur ons dan een mailtje.