Aanvullende services voor bewoners

We willen graag dat u zo prettig mogelijk woont bij ons. Daarom bieden we u verschillende aanvullende services aan, zoals een kapper, pedicure, snoezelbad, wifi-verbinding en tv- en telefoonaansluiting.

Voor (een deel van) deze services betaalt u een vergoeding. Op de locatiepagina’s leest u waar we welke services aanbieden. Uw familie of sociale netwerk kan de mogelijkheden van deze dienstverlening bespreken met het cliëntservicebureau: 0342 – 40 40 00.

Kapper

Op de locaties Klaverweide en Kweekweg is een kapsalon aanwezig. Op de andere locaties komt de kapper regelmatig langs. U kunt bij de kapper terecht voor:

  • knippen
  • permanent
  • watergolf
  • verven
  • opkammen
  • baard bijwerken.

Pedicure

Onze medewerkers verzorgen uw voeten. Als u voetproblemen heeft dan kunnen zij u doorverwijzen naar de pedicure. In dat geval zijn de kosten voor Norschoten. Eventuele geneeskundige zorg valt onder de zorgverzekering. In speciale gevallen (bijvoorbeeld bij diabetes) kunnen deze kosten ook voor rekening van Norschoten komen.

Als u uit eigen initiatief graag voetverzorging door een pedicure wilt, dan regelen we dat voor u. De kosten zijn dan wel voor eigen rekening.

Snoezelbad

In een aantal woningen hebben we uitgebreide snoezelbadruimtes. Hierin staat een bad dat toegankelijk is voor cliënten die thuis niet meer in staat zijn om een bad te nemen.

Uw zintuigen krijgen heerlijke prikkels in de snoezelbadkamer. De badkamer is lekker warm, er is sfeerverlichting en er klinkt kalmerende muziek op de achtergrond. U ontspant in het warme water en als u wilt zetten we de bubbels aan voor extra prikkeling.

Buurtbewoners kunnen onder begeleiding van de eigen thuiszorg ook gebruik maken van het snoezelbad. We vragen hiervoor een vrijwillige bijdrage. Meer informatie krijgt u bij het cliëntservicebureau: 0342 – 40 40 00.

Tv, wifi en telefoon

Goed om te weten: een aantal basisvoorzieningen is aanwezig. U beslist zelf waar u gebruik van wilt maken.

  • Televisie: u kunt tegen betaling een tv-aansluiting afnemen. U neemt uw eigen tv mee.
  • Wifi: er is gratis wifi in uw woning.
  • Telefoon: u kunt tegen betaling een vaste-telefoonabonnement bij ons afnemen.

Mee-eten?

Wil uw bezoek mee-eten? Op veel locaties is dat (tegen betaling) mogelijk. Neem hiervoor contact op met de betreffende woning.

https://norschoten.nl/wp-content/uploads/2023/03/NRS_6816.jpg
Mee-eten is op veel locaties (tegen betaling) mogelijk

Wasservice

Wij kunnen uw kleding voor u wassen. In iedere woning is er een ruimte met een wasmachine en droger. U betaalt hiervoor een vergoeding.

Als u ervoor kiest dat uw familie bij ons uw was doet, dan betaalt u ook een kleine vergoeding. Wanneer u korter dan drie maanden bij Norschoten verblijft, dan is de familie verantwoordelijk voor de was.

Verblijft u langer dan drie maanden bij ons, dan merken we standaard uw kleding. Hiervoor betaalt u een eenmalig bedrag.

Tarieven 2024

Aanvullende services verlenen we graag. En helaas, die zijn niet altijd gratis. Bekijk hier wat deze extra diensten kosten in 2024.

Snel naar

CONTACT NORSCHOTEN

pak op die telefoon

Ieder mens is anders en vraagt daarom om zorg op maat. Wat past bij u?  Neem daarvoor contact op met het informatiepunt van Norschoten. Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over aanvullende services en kosten.

Op werkdagen bereikbaar via ons telefoonnummer 0342 – 40 40 00. Weekend, of avond? Stuur ons dan een mailtje.