Wonen omringd met zorg

Zorgverlening begint voor ons altijd bij u. U vertelt ons wat u belangrijk en prettig vindt. Wij stemmen de zorg en de behandeling die u nodig heeft hierop af. Van hart tot hart. Gedragen door de kracht en liefde van God.

U woont plezierig bij Norschoten, daar gaan we voor. We verlenen u goede zorg en creëren samen met u een zinvolle dagbesteding. U bent actief, in beweging, in contact met anderen. Kortom: er is aandacht voor u. Uw familie en vrienden zijn altijd welkom.

Zorg vanuit het hart, niet vanuit taken en regels. Daar staan wij voor. Zorg en welzijn: het is een samenspel tussen mensen. Dat haal je niet uit handboeken en checklists. Wij luisteren naar u. U geeft aan hoe laat u ‘s avonds naar bed wilt en hoe laat u ‘s ochtends wilt opstaan.

Uw geestelijk welzijn

Norschoten zorgt anders. Uw geestelijk welzijn vinden wij daarbij erg belangrijk. Onze geestelijk verzorgers bieden u steun en een luisterend oor. Vanuit een veelkleurige christelijke identiteit. We respecteren het leven en vinden het beschermwaardig.

In deze fase van uw leven komt er veel op u af waar u misschien niet meer zo veel grip op krijgt. Dan is het misschien fijn om uw gedachten en gevoelens te delen met onze geestelijk verzorgers. Als u verbonden bent aan een kerk dan is uw predikant, pastoor of voorganger natuurlijk uw toeverlaat. U kunt bij ons terecht als u hier een aanvulling op zoekt, gezien uw situatie.

Uiteraard zijn er ook momenten dat we samen vieren. Zoals met Kerst, Pasen en Pinksteren. Maar ook daarbuiten hebben we veel aandacht voor verbinding en beleving met elkaar. Dat hoort heel erg bij onze manier van zorgen: met passie en oog voor elkaar.

Kerkviering

U kunt elke zondag en op de christelijke feestdagen een kerkviering van onze eigen geestelijk verzorgers en voorgangers uit de regio bijwonen. Fysiek maar als u dat wilt ook op uw eigen kamer via de kerktelefoon of internet. Ook zingen we samen en er zijn bijbelkringen en themabijeenkomsten.

Contact met onze geestelijk verzorgers

Heeft u vragen of behoefte aan contact met onze geestelijk verzorgers, dan staan zij u graag te woord. Dat geldt overigens ook voor uw naasten.
• Ds. Pieter-Frans de Boer: pieterfrans.deboer@norschoten.nl, 06-82 06 97 32
• Sjaak van Leijenhorst: sjaak.vanleijenhorst@norschoten.nl, 06-58 84 17 75
• Petra Kiks-Leeflang: petra.kiks@norschoten.nl, 06-10 57 51 41
• Algemeen: geestelijkeverzorging@norschoten.nl, 0342-40 40 00

CONTACT NORSCHOTEN

PAK OP DIE TELEFOON

Ieder mens is anders en vraagt daarom om zorg op maat. Wat past bij u? Neem daarvoor contact op met het informatiepunt van Norschoten. Onze medewerkers geven u graag de informatie die u nodig hebt.

Op werkdagen bereikbaar via ons telefoonnummer 0342-40 40 00. Weekend, of avond? Stuur ons dan een mailtje.