Welkom bij Norschotens Hartsvrienden

Dingen mogelijk maken voor onze cliënten, zorgen voor een gezellige en zinvolle dag. Daar gaan we voor. Maar lang niet alle wensen en voorzieningen kunnen uit onze reguliere begroting gefinancierd worden. Daarvoor zijn we afhankelijk van donaties van particulieren en bedrijven.

De fijnste woonomgeving met de juiste zorg voor uw naasten. Met onder meer fietslabyrinthen, motomeds, beleeftuinen, dierenweides zorgen Norschotens Hartsvrienden voor mee welzijn voor onze bewoners, cliënten en hun naasten.

Giften en fondsen maken het mogelijk om deze extra inzet te doen voor het welbevinden van onze cliënten. De gelden worden besteed aan alles wat het welzijn van hen kan bevorderen en een collectief karakter heeft. Zodat meerdere cliënten er baat bij hebben.
Steun ons en ontdek hoe u het verschil kunt maken. Word ook hartsvriend.

Hartsvrienden staan altijd voor je klaar en maken dingen mogelijk

U kunt op verschillende manieren bijdragen aan belangrijke extra’s voor onze cliënten. Uw donatie en inspanning komt het welzijn van hen direct ten goede. Uw steun, in welke vorm dan ook, is van harte welkom. Want zo ontwikkelen we projecten waarvoor we geen financiële middelen vanuit de overheid ontvangen, zoals de aanschaf, vervanging en onderhoud van duofietsen.

Steun een project met eenmalige donatie

Steun Norschotens Hartsvrienden met een eenmalige donatie. Doneer nu via een handmatige overboeking op IBAN: NL13 RABO 0300 7592 82 t.n.v. Hartsvrienden.

Als u een gift overmaakt, wilt u dan uw naam en adres achterlaten in de omschrijving/betalingskenmerk? Alleen dan kunnen wij u ook bedanken. Norschotens Hartsvriend heeft de ANBI-status. Hierdoor zijn uw giften aftrekbaar van de inkomstenbelasting.

Heeft u een goed idee voor het welzijn van onze cliënten? Ook dan kunnen de Hartsvrienden u ondersteunen om het idee gerealiseerd te krijgen. U kunt daarvoor bellen of Whatsappen met Frans Boer, coördinator van Hartsvrienden, T 06-22 98 69 77 of stuur een e-mail naar: hartsvrienden@norschoten.nl

U kunt ons ook steunen met een maandelijkse of jaarlijkse donatie. U maakt zo een blijvende impact en uw regelmatige steun helpt ons fundamenteel in ons werk.
Daarnaast is er een fiscaal aantrekkelijke mogelijkheid om via een periodieke volmacht te schenken. Wanneer u kiest om vijf jaar of langer een vast bedrag per maand of jaar te doneren, kunt u deze gift onder bepaalde voorwaarden aftrekken van inkomstenbelasting. Er moet dan wel een schriftelijke overeenkomst worden ingevuld. Deze kunt sturen naar Norschotens Hartsvrienden, Klaverweide 1, 3773 AW  Barneveld

Als bedrijfsvriend kunnen we samen mooie projecten voor cliënten en hun naasten realiseren. Uw bijdrage komt ten goede aan die projecten die het hardst nodig zijn. U kunt fiscaal gunstig doneren aan Norschotens Hartsvrienden vanwege de ANBI-status van Norschoten.

Bent geïnteresseerd? Neemt u dan contact op met onze coördinator via hartsvrienden@norschoten.nl

Uw testament is wellicht een gevoelig onderwerp. Maar juist met uw nalatenschap kunt u iets betekenen voor het leven van anderen. Door Norschotens Hartsvrienden op te nemen in uw testament kunt u een deel (erfstelling) of een vast bedrag (legaat) bestemmen. Zo maakt u in de toekomst het verschil voor cliënten van Norschoten en hun naasten. Als ANBI heeft Norschotens Hartsvrienden vrijstelling van successiebelasting. Hierdoor komt het volledige bedrag ten goede aan onze projecten.

Snel naar

CONTACT NORSCHOTENS HARTSVRIENDEN

Bel of mail om ons te steunen

Steun ons! Ontdek hoe u het verschil kunt maken. Word ook hartsvriend.
Onze medewerkers geven u graag de informatie die u nodig heeft.