Zorg aan huis met Volledig Pakket Thuis

U huurt een zorgappartement in Putten of Elspeet. Norschoten levert u zorg aan huis, 24 uur per dag. Met het Volledig Pakket Thuis heeft u het beste van twee werelden. U woont zelfstandig en richt uw appartement in zoals u het wilt. Met zorg die altijd dichtbij is.

Natuurlijk wilt u zo lang mogelijk zelfstandig wonen. In uw eigen appartement, dat u naar uw eigen smaak inricht. Tegelijkertijd heeft u dagelijks aanvullend zorg nodig. De wooncomplexen in Putten en Elspeet met meerdere zorgappartementen verzameld bieden uitkomst. U huurt het appartement van de woningcorporatie. Norschoten levert 24-uurszorg met het Volledig Pakket Thuis. Omdat wonen en zorg gescheiden zijn binnen het Volledig Pakket Thuis, heeft u alle vrijheid om uw huurappartement naar uw smaak in te richten. De medewerker van Norschoten verleent zorg in uw appartement of in de ontmoetingsruimten. Wij regelen ook de huisartsenzorg voor u.

Meer informatie over Volledig Pakket Thuis

Als u gebruik maakt van Volledig Pakket Thuis, dan heeft dat mogelijk gevolgen voor uw AOW. Ook kunt u huurtoeslag aanvragen. U leest hier meer over in deze brochures:

CONTACT NORSCHOTEN

PAK OP DIE TELEFOON

Ieder mens is anders en vraagt daarom om zorg op maat. Wat past bij u? Neem daarvoor contact op met het informatiepunt van Norschoten. Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over wonen, indicaties en zorgprofielen. Of meld u aan voor een rondleiding.

Op werkdagen bereikbaar via ons telefoonnummer 0342-40 40 00. Weekend, of avond? Stuur ons dan een mailtje.