Wonen bij Norschoten

Zelfstandig thuis wonen zit er niet meer in voor u. Gelukkig is er nog veel mogelijk bij Norschoten. In een appartement of kamer leeft u uw leven gewoon zoals u het gewend bent. Omringd door onze zorg: 24 uur per dag, 7 dagen per week staan we voor u klaar. Van hart tot hart.

Wonen bij Norschoten is niet in beton gegoten. U vertelt ons hoe wij uw woongenot kunnen vergroten en wij gaan voor u aan de slag. Van de zorgmedewerkers tot de mensen van de technische dienst. Omdat we omzien naar elkaar normaal vinden. U krijgt de beschermde omgeving waarin u zich volledig thuis voelt.

Wij bieden zorg en behandeling op verschillende gebieden. Voor deze zorg heeft u een passend profiel voor verpleeghuiszorg nodig van het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg). Wij wijzen u en uw naasten graag de weg in het doolhof aan profielen en regels. Dan kunnen we snel voor u gaan zorgen want daar draait het om! U kunt uw aanvraag voor zorg hier bij het CIZ indienen. Ook onze zorgconsulenten helpen u graag: 0342–40 40 00.

Psychogeriatrie

Uw geheugen laat u steeds vaker in de steek en zelfstandig thuis wonen is niet meer zo goed mogelijk. Psychogeriatrische zorg is nodig, bijvoorbeeld vanwege dementie. Wij geven u die graag! In een kleinschalige woning met een eigen zit/slaapkamer, die u uiteraard naar persoonlijke smaak inricht. De gezamenlijke huiskamer met open keuken deelt u met ongeveer zes tot acht medebewoners. Hier koken we samen dagelijks een warme maaltijd. U helpt een handje mee als u dat wilt. Want dan blijft u lekker actief.
Op deze locaties vindt u psychogeriatrische zorg:

Somatiek

Vragen lichamelijke klachten of een chronische ziekte zo veel zorg dat u niet meer thuis kunt blijven wonen? U kunt terugvallen op ons. Wij bieden u permanente zorg in een van onze woningen. Op elk moment van de dag (of nacht) is daar zorg en verpleging aanwezig voor u. Hoe fijn is dat!
Op deze locaties vindt u somatische zorg:

https://norschoten.nl/wp-content/uploads/2023/03/NRS_0926.jpg

Somatiek plus

Het kan zijn dat u naast uw lichamelijke klachten (somatiek) ook psychische of sociale zorg nodig heeft. Lukt dat niet meer thuis? Op twee locaties vindt u intensieve begeleiding:
Drostendijk, Barneveld
Kweekweg, Barneveld

Houvast en veiligheid. Dat creëren zorgverleners en sfeermakers voor u. Met voorspelbaarheid en herhaling. Met goede zorg en begeleiding in een vaste dagstructuur.

Gerontopsychiatrie

Heeft u chronische psychiatrische klachten en gaat het lichamelijk of sociaal ook steeds minder soepel? Een passende woning met zorg kan voor u het antwoord zijn. Het is wel belangrijk dat uw ziektebeeld stabiel is, bijvoorbeeld met medicatie, en behandeling binnen een psychiatrische instelling niet meer noodzakelijk is. We bieden gerontopsychiatrische zorg in woningen op deze locaties:
Barneveld (zeven cliënten)
Putten (acht cliënten)

LOCATIES NORSCHOTEN

HIER GAAN WIJ VOLLE BAK VOOR ONZE CLIËNTEN

CONTACT NORSCHOTEN

Pak op die telefoon

Ieder mens is anders en vraagt daarom om zorg op maat. Wat past bij u? Neem daarvoor contact op met het informatiepunt van Norschoten. Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over wonen, indicaties en zorgprofielen. Of meld u aan voor een rondleiding.

Op werkdagen bereikbaar via ons telefoonnummer 0342-40 40 00. Weekend, of avond? Stuur ons dan een mailtje.