Over Norschoten

Stichting Christelijke Zorgorganisatie Norschoten

Zorgorganisatie Norschoten is dé specialist in de regio op het gebied van hoogcomplexe zorg en behandeling. Norschoten laat een frisse wind waaien door de ouderenzorg. Van hart tot hart krijgen cliënten bij ons zorg, behandeling, welzijn en wonen vanuit een veelkleurige christelijke identiteit. Norschoten zorgt duidelijk anders. Gepassioneerd, betrouwbaar, servicegericht en altijd in verbinding met de cliënt. Met focus op zeggenschap en betrokkenheid van de cliënt bieden wij zorg, welzijn, behandeling en gastvrijheid op het juiste moment door de juiste professional. Nabij met hart en ziel. En dat doen wij op maar liefst 11 locaties in Gelderland-Midden en Noord- en Oost-Gelderland.

Wat bieden wij
Norschoten is een zorgorganisatie waar uw wens voorop staat. U vindt bij ons een thuis, waar ruimte is voor ontmoeting en aandacht voor elkaar. U kunt bij ons terecht voor:

  • verpleeghuiszorg in Barneveld (Drostendijk, Klaverweide en Kweekweg), Garderen en Kootwijkerbroek.
  • verpleeghuiszorg in verpleegappartementen in de vorm van Volledig Pakket Thuis (VPT in Putten en Elspeet
  • Dagbehandeling en dagbegeleiding vanuit het Dagcentrum Norschoten in Barneveld, Scherpenzeel, De Valk (Lunteren), Elspeet en Garderen.
  • Ook bieden we verpleeghuiszorg in woonzorgcentrum Elim in Barneveld en
  • Hospicezorg in Hospice Barneveld, locatie Kweekweg Barneveld.
  • (Geriatrische) revalidatie in Barneveld
  • Eerstelijnsbehandeling en behandeling via ons kennis- en behandelcentrum.

Norschoten heeft ruim 850 medewerkers en er zijn circa 550 vrijwilligers actief. Onze jaarverantwoording en jaarrekening kunt u hier bekijken.

Norschoten is een non-profit organisatie en heeft een ANBI-status.