Missie en Visie van Norschoten

Norschoten laat een frisse wind waaien door de ouderenzorg. Gepassioneerd, betrouwbaar, servicegericht en altijd in verbinding met de cliënt.

Missie: waar staan we voor?

Norschoten is dé specialist in de regio op het gebied van hoog complexe zorg en behandeling. Wij laten een frisse wind waaien door de ouderenzorg. Bij ons treft u hartveroverende zorg, behandeling, welzijn en wonen vanuit een veelkleurige christelijke identiteit.
Wij weten ons gedragen door de kracht en liefde van God. We respecteren het leven en staan voor de beschermwaardigheid ervan. Norschoten heeft alles in huis om van toegevoegde waarde te zijn in de ouderenzorg en maakt daarin het verschil. Elke dag. Vanuit vertrouwen, verbinding en vakmanschap. Van hart tot hart.

Visie: waar gaan we voor?

Norschoten zorgt duidelijk anders. Gepassioneerd, betrouwbaar, servicegericht en altijd in verbinding met de cliënt. Met focus op zeggenschap en betrokkenheid van de cliënt bieden wij zorg, welzijn, behandeling en gastvrijheid op het juiste moment. Nabij met hart en ziel.
Wij ondersteunen en werken samen met cliënten, hun naasten, professionals, vrijwilligers en samenwerkingspartners. Op maat, flexibel en mobiel.