20 maart 2024

Afsluiting jubileumjaar

Na een jaar vol vieringen, dankbaarheid en speciale momenten sloten we ons jubileumjaar af in stijl. Karin Breuker, bestuurder van zorgorganisatie Norschoten:

Norschoten heeft in haar koers, missie en visie gezegd: cliënt en medewerkers staan centraal. En hoe mooi is het om zo’n jubileumjaar af te sluiten met een bijeenkomst waar opnieuw weer cliënten en medewerkers centraal staan.”

Afgelopen donderdag deelden wij niet alleen vreugde tijdens onze afsluitende bijeenkomst, maar ook belangrijke inzichten over de toekomst van ouderenzorg met organisaties waarmee we samenwerken.

Dank aan prof. Dr. Jan de Jonge en dr. Erica Witkamp voor hun verhelderende presentaties over de optimale balans voor vitaal en duurzaam werk en de kracht van samenwerking in de zorg. Ook wethouder Jolanda de Heer feliciteerde Norschoten met het 25-jarig bestaan en de ontwikkeling die Norschoten in de afgelopen jaren heeft doorgemaakt.

Ons jubileumjaar mag dan voorbij zijn, de herinneringen die we samen hebben gemaakt blijven ons bij. Dank aan alle cliënten, medewerkers en vrijwilligers die 25 jaar Norschoten onvergetelijk maakten.