25 april 2024

Bestuurder Karin Breuker draagt eind 2024 het stokje over

Karin Breuker heeft besloten af te gaan bouwen richting haar pensioen. Dit besluit houdt in dat zij haar functie als bestuurder per 1 december 2024 neerlegt.

Onder haar leiding heeft Norschoten zich goed voorbereid op de ontwikkelingen nu en in de toekomst. De strategische koers is in uitvoering en de directie is op volle sterkte. Voor Karin is dit het moment om het stokje in vertrouwen door te geven aan een nieuwe bestuurder.

https://norschoten.nl/wp-content/uploads/2024/04/karin2-1-scaled-e1714046822191.jpg

Acht jaar lang heeft Karin haar hart en ziel ingezet voor Norschoten. “Het is tijd om de bakens te verzetten. Ik wil graag mijn kennis en kunde blijven inzetten voor de samenleving, maar wel in minder werkuren per week.”

Norschoten waardeert de grote inzet en passie van Karin. Mede dankzij haar inzet is Norschoten in staat gebleken om van toegevoegde waarde te zijn in de ouderenzorg en met hart en ziel het verschil te maken.

Om te zorgen voor een soepele overgang start de werving voor een nieuwe bestuurder in mei. De benoeming is voorzien aan het eind van het jaar. Tot die tijd zet Karin haar werk op de ingeslagen weg voort.