20 februari 2023

Dankviering 25 jaar jubileum Norschoten

Uitnodiging dankviering 25 jaar jubileum Norschoten

Zorgorganisatie Norschoten bestaat op 1 april precies 25 jaar. Dit bijzondere jubileum vieren we met dankbaarheid en trots. Het hele jaar door organiseren we speciale momenten om stil te staan bij dit jubileum. Op 31 maart aanstaande nodigen we je uit voor een dankviering in de Emmaüskerk om 10:30 uur.

Dankviering Norschoten in de Emmaüskerk op 31 maart 2023

Op 31 maart aanstaande houden we een dankviering in de Emmaüskerk. Omwonenden en betrokkenen van alle locaties zijn van harte uitgenodigd om mee te vieren. De voorgang is ds. Pieter-Frans de Boer, geestelijk verzorger bij Norschoten. We kijken in deze viering terug op de afgelopen 25 jaar en kijken vol vertrouwen naar de toekomst. Een toekomst met aandacht voor verandering en vernieuwing, waarbij we de zorg willen vernieuwen en verbeteren.

We voelen ons gedragen door Gods liefde en kracht, waarbij aandacht voor elkaar centraal staat en ons verbindt. Na de dankviering nodigen we je uit om gezellig na te praten onder het genot van koffie of thee. Kun je niet aanwezig zijn? Dan kun je de dankviering ook via een livestream volgen.

Norschoten viert 25-jarig jubileum met dankbaarheid en trots

Op 1 april viert Norschoten haar 25-jarig bestaan. Het begon 25 jaar geleden met de komst van de eerste bewoners, en sindsdien heeft de zorgorganisatie veel veranderingen doorgemaakt. De liefdevolle zorg en ondersteuning van cliënten is altijd een constante factor gebleven.

Met meer dan 1300 toegewijde medewerkers en vrijwilligers zet Norschoten zich elke dag in voor goede ouderenzorg als maatschappelijke opdracht. We zijn dankbaar en trots op onze mensen, die zich inzetten voor onze cliënten en de samenleving in beweging brengen. Samen dragen we ons steentje bij aan een betere toekomst.”